Nydelig å Leve Med Disse Hjemmeforbedringstipsene

Det er mye som kan gå galt med oppussingsprosjekter. Å pusse opp eller fikse hjemmet ditt kan gjøre det til et mye hyggeligere sted å bo og kan øke eiendomsverdien din, hvis du gjør det riktig. Dette er litt råd vi har satt sammen for deg å huske på din neste hjemmeforbedringshelg.

Når du velger en entreprenør for et hjem renovering, ikke bli fristet til å bare ta det laveste estimatet. Det er ingen garanti for at det vil være billigere å bruke en rimeligere entreprenør og bare fikse noe dårlig arbeid senere. Lavere priser betyr vanligvis at kvaliteten på arbeidet og materialene også er lavere.

Når det gjelder oppussing, er et av de første spørsmålene du må stille deg selv, om du har tenkt å selge huset snart. Hvis svaret er ja, bør alt du gjør være utelukkende for å fremme verdien av huset ditt, bare fokusere på de kritiske vedlikeholdselementene og områdene med høyest synlighet. Hvis du ikke selger snart, vil du ha mer spillerom å designe på en måte som er gunstigere for din egen smak.

Når du maler, er det viktig at du alltid beskytter gulvet. Beskyttelsen vil hindre våt maling i å ødelegge teppet og gulvene dine. Gamle aviser plassert i lag kan fungere bra og er billige. Dette kan også gjøres med et plastark eller malingsklut.

Takforbedringer kan være et utmerket valg for et oppussingsprosjekt. Vurder å velge hvite fliser for å gjøre om taket ditt. Fliser som er lettere i fargen kan redusere mengden varme som trekkes inn på loftet. Dette bidrar til å spare penger på strømregningen i sommer.

Hvis du ansetter noen til å utføre ditt oppussingsarbeid, må du aldri betale mer enn 10% ned eller $ 1000, uansett hvilken sum som er mindre. Juridisk sett er en entreprenør ikke i stand til å akseptere mer enn dette tallet. Hvis han ber om ekstra midler, er det et tegn på at personen du ansatte ikke kan være veldig anerkjent.

Sørg for at du før du kommer i gang med å pusse opp kjelleren som du har husket på oppvarming, kjøling, riktig ventilasjon og avfukting av området. Hvis du har nok takhøyde, kan oppvarming, kjøling og mye av det elektriske utstyret ditt skjules bak et falskt tak. Forbered deg på å ansette en varmeentreprenør for å hjelpe deg med kjellerprosjektet ditt.

Velg å vaske tøyet hver gang hemmenden fylles opp, i stedet for å vente på at skittentøyet skal hope seg opp i en uke. Å kaste tøyet i vaskemaskinen annenhver dag reduserer tiden du trenger for å bruke folding, venter på vaskemaskinen og tørketrommelen og legger mindre belastning på maskinen.

Som du kan se, har hjemmeforbedring potensial til å gjøre mye bra i estetikken i hjemmet ditt, så vel som markedsverdien. Å gjøre noen kloke investeringer kan virkelig lønne seg i det lange løp og gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og verdifullt.

Forbedre Hjemmet Ditt