Hjemmeforbedringer Og Rådene Du Trenger For å Lære

Du har sikkert hørt mange fortelle deg hva de synes når de gjør hjemmeforbedringer, men det er bedre å lære disse tingene selv. Selv om dette er noe du må være forpliktet til fullt ut, kan det også tjene deg litt penger. Følgende artikkel har nyttige råd.

Å vise bøker i stuen kan være et flott tegn på intelligens, samt et fint dekorerende tilbehør. Kontroller at når du viser bøkene dine for å ordne dem i henhold til høyde og farge. Ikke arrangere bøker i henhold til høyde vil gjøre samlingen vises rotete og uorganisert. Å arrangere bøkene dine etter farge vil få området ditt til å virke sofistikert.

Hvis du har en skapdør som bare ikke vil forbli lukket, kan du prøve å erstatte skaplåsen. Det kan være lurt å prøve å bruke en magnetisk skaplås, da de vanligvis varer lenger enn hjulbaserte skaplåssystemer. Bare fjern den gamle låsen og fest den nye låsen på samme sted. Bruk treskruer om nødvendig for å lage nye hull.

Feste to PVC-rør er en enkel prosess som krever PVC primer og PVC sement. Det er viktig at du bruker disse spesifikke produktene som din pipe vil ikke holde med andre lim eller sement (siden PVC sement smelter PVC litt for å skape en mer fast bind) og det kan være tilbøyelig til å lekke hvis du unngår et lag av PVC primer. I tillegg bør det ikke være vann på overflater av rørene.

Et flott tips for forbedring av hjemmet er å sjekke ut Youtube når du støter på et problem som må fikses. Det er tusenvis av nyttige videoer på Youtube som viser deg hvordan du løser problemer hjemme. Dette kan være en fin måte å holde kontanter i lommen.

Det mest irriterende i hjemmet ditt er et fast vindu. Du kan enkelt løse problemet ditt med litt silikon spray smøremiddel. Spray litt smøremiddel på en gammel klut eller fille og tørk det langs glidesporene. Sprayen vil bidra til å smøre sporene som igjen gjør vinduet enklere å åpne og lukke.

Dekaler er en flott ansiktsløftning for kjedelige møbler og hvitevarer; å få dem av er en annen historie. Hvis du ikke har noen ideer om hvordan du fjerner gamle dekaler fra overflater, er følgende tips sikker på å hjelpe. Spray dekaler du ønsker å fjerne med WD-40 spray. Prøv å løfte kantene for å få væsken under. La den sitte i løsningen i et minutt eller to, og skrap deretter forsiktig merket med et gammelt kredittkort eller en plastkniv.

Dagene med å ringe en rørlegger eller elektriker for mindre husholdning reparasjoner er for lengst borte, for ikke å nevne de vanvittige kostnadene. I dag er hundrevis av nettsteder dedikert til å dele How-to tips og triks, på en måte som er lett forstått av selv de mest motvillige altmuligmann. Du vil finne trinn-for-trinn retninger og mange også, inkluderer videodemonstrasjoner.

Nå har du en mengde råd for hånden. Selv om du kanskje allerede har kjent noe av denne informasjonen, håper vi at du enten har forsterket din nåværende kunnskap, eller lært noe nytt. Bruk denne kunnskapen på dine vellykkede hjemmeforbedringer.

Forbedre Hjemmet Ditt