Gjør Hjemmet Til Et Bedre Sted Å Bo

Hjemmeforbedring betyr ikke nødvendigvis å fullføre en oppgradering inne i hjemmet. Reparasjoner på oppkjørselen eller grooming plenen din kan også betraktes som hjemmeforbedring. Det er mange ting under denne paraplyen, og det er mye du bør lære før du prøver å håndtere forbedringer. Sjekk ut disse gode tipsene.

Ta deg tid til å gjøre hvert prosjekt til ditt eget, i stedet for bare å kopiere det noen andre har gjort. Et oppussingsprosjekt gir deg en flott mulighet til å legge personlig stil til ditt boareal.

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Du kan bruke spackle og litt maling for å fylle små hull i vegger. Spackle finnes i den lokale oppussingsbutikken. Du trenger ikke mye, spesielt hvis hullene er små. Du kan bruke en bobby pin som en spackle søknadsverktøy for svært små hull. Etter at spackle har tørket, bruk en stiv vare (for eksempel et kredittkort) for å glatte ut overflødig spackle over hullet. Du kan deretter bruke litt maling. Plutselig har du vegger uten hull i dem.

Når du maler, er det viktig at du alltid beskytter gulvet. Beskyttelsen vil hindre våt maling i å ødelegge teppet og gulvene dine. Gamle aviser plassert i lag kan fungere bra og er billige. Dette kan også gjøres med et plastark eller malingsklut.

En veldig enkel oppussing tips er å Declutter. Start med denne enkle oppgaven: Hvis du har barn, kan du være skyldig i å fylle kjøleskapet med sitt arbeid og lite design magneter. Hold apparater klare ved å feste bare noen av barnas kunstverk og bare noen få magneter om gangen. Du kan bytte disse elementene ut hver uke.

Hvis du ansetter noen til å utføre hjemmeforbedringsarbeidet ditt, må du sørge for å få flere bud på prosjektet. Selv om det kan være litt tidkrevende, sikrer denne prosessen at du får den beste avtalen på prosjektet ditt, og det hjelper deg å bli mer kjent med bransjen og hva du kan forvente av entreprenøren din.

Hvis du ansetter noen til å utføre ditt oppussingsarbeid, må du aldri betale mer enn 10% ned eller $ 1000, uansett hvilken sum som er mindre. Juridisk sett er en entreprenør ikke i stand til å akseptere mer enn dette tallet. Hvis han ber om ekstra midler, er det et tegn på at personen du ansatte ikke kan være veldig anerkjent.

Sand tregjenstander før farging for å sikre at treet er glatt. Følg opp ved å tørke av med en fuktig klut. Bruk fint grus sandpapir for sliping og tregjenstander vil ha en fin, glatt finish. Bruk en fuktig klut til å fjerne støv og sørg for den glatteste finishen.

Det spiller ingen rolle om du prøver å kaste på noe nytt tapet eller trekke opp et gammelt teppe, hjemmeforbedringene dine vil ikke gå som planlagt med mindre du er riktig forberedt og kunnskapsrik om hva du prøver å gjøre. Forsikre deg om at du tar denne informasjonen på alvor og jobber med å implementere det du har lest ovenfor.